En tjej med en tofs på sin fitta

Min fitta värker! Var är Dr Knull?

Nu har jag en sådan musvärk att det inte är klokt. Jag behöver en doktor som är insatt i hur man botar värk i fittan med omnejd. Har läst om doktor knull i sexnoveller och han brukar vara hjälpsam. Kan du inte ta och komma hem till mig med dina redskap? Du har medicinen jag behöver mellan benen tror jag, vill smaka på din kärlekspåle. Önskar verkligen att jag hade numret till Dr Knull just nu.

Kanske man kan hitta sin egna Dr Knull här? Det händer ofta att min fitta börjar pulsera och värka. Den börjar bete sig konstigt varje gång jag känner att kåtheten är på topp. Finns det verkligen ingen här som har medicinen jag behöver?

Vill att doktor knull kommer med min medicin som ska vara lång, hård, och fram för allt styv för min kärleksgrotta. Den ska inte ha på sig någon gummibyxa när den glider in i min vulva. Det hade förstört hela upplevelsen!

Jag är 1.83 centimeter lång, smått mullig, och har ibland en liten en tofs på min fitta. Är det vill säga ibland inte helt rakad, så om du är ute efter alltid rakad mus så kan du be mig fixa till min fitta så gör jag det med omgående, jag gillar att variera. Men då får du lova att göra ett besök hos mig!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *