En kvinna som älskar att förföra män med sina ögon

Ja, jag tittar bara på dig <3

Så här kommer jag att se på dig under vårt sexmöte. Jag älskar att förföra män med mina ögon tills du bara inte kan motstå mig längre. Även om du inte bor nära mig kommer det att vara värt att åka en bra bit att ha sex med mig i Skutskär för jag vet vad jag gör.

Först badar vi tillsammans så att du kan se min nakna kropp på nära håll och så att vi blir uppvärmda inför det som kommer senare. Jag tvättar din rygg såklart och lämnar inget smutsigt!

Efter det går vi direkt till sängs och jag ger dig fritt val om hur du vill knulla mig. Jag bryr mig egentligen inte om positioner, så du kan bara göra vad du vill. Om du vill involvera fetischer, vänligen meddela mig i förväg. Och jag är inte så bekant med latex och sånt, så det är bara för dig att organisera det om det är vad du vill ha.

Det kan vi säkert förtydliga snabbt via chatt, jag gillar att skriva mycket om så smutsiga ämnen ändå, haha.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *